Diensten

Al meer dan  25  jaar is De Zanddijk actief als professioneel dienstverlener in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Met onze thuishaven in Dordrecht beschikken wij over een centraal gelegen standplaats van waaruit we makkelijk kunnen uitwijken naar vele regio's.  Onze opdrachtgevers bevinden zich zowel kort bij huis, als wat verder weg.

De Zanddijk beschikt over een eigen machinepark. Wij voeren met groot modern materieel projecten uit, waarbij onder andere zand,  grond en klei worden verwerkt en vervoerd. De werkzaamheden die De Zanddijk voornamelijk verricht bestaan uit het ontgraven, aanvoeren, afvoeren en verwerken van grond, inrichten van riolering en verharding, uitgraven en onderhouden van sloten, infrastructuur, verzwaren van dijken, aanleggen van industriegebied etc.  

Het machinepark bestaat uit enkele tientallen machines die voor iedere klus en onder alle omstandigheden kunnen worden ingezet. Of het nu om (rups)graafmachines, mobiele kranen, trekkers, 2- of 3- assige kipwagens, waterwagen, kilverbakken  of uitrustingsstukken gaat, al onze machines zijn VCA-gekeurd en voorzien van geschoolde vakbekwame machinisten. 
Indien vereist zijn de machines uitgerust met een overdrukinstallatie. Al onze graafmachines zijn uitgerust met GPS (TRIMBLE).
De Zanddijk beschikt ook over een vrachtwagen voor transport van eigen machines en transport voor derden. 

 

Soort materiaal

Merk

Uitrustingsstukken

Graafmachines

Caterpillar, Liebherr, Case, New Holland, Takeuchi

Diverse bakken waaronder kettingbak, lepels, sloop sorteerknijper, GPS (TRIMBLE)

Trekkers

New Holland, Fendt

-

(Oprij)Vrachtwagen

VOLVO

-

Wals (7 ton)

Ammann

-

Klepelmaaicombinatie

Thenos

-

Waterwagen 15 m3

Roelama

-

Veegbezem

Holaras

-

Kipwagens

Alasco, Beco, Peecon

Milieukleppen

Kilverbak

Bos, Reynolds

GPS (TRIMBLE)